Politisk rådgiver

Ledig stilling som politisk rådgiver

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon med nesten 14 000 medlemmer. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og politiske rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo.
AUF har ledig en fast 100 % stilling som politisk rådgiver ved AUFs sentrale kontor.


AUFs rådgivere har ansvaret for AUFs politiske målområder, samt kontakt med bl.a. interesseorganisasjoner og Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Den ledige stillingen vil ha ansvar  for rådgivning i ulike politiske områder, fungere som rådgiver og sekretær for en av sentralstyrets ressursgruppe og for oppfølging av politikk i fylkeslagene i AUF.

Politiske rådgivere jobber også med organisasjon, og arbeidsoppgaver som ansvar for AUFs nettside, AUF på sosiale medier, arbeid med Frifondsmidler og arrangementer m.m. vil tillegges stillingen. Det er ønskelig at søkere oppgir i sin søknad hvilke organisatoriske oppgaver en har kompetanse på, og kan tenke seg å jobbe med.
Vi søker etter en medarbeider som er initiativrik, har god ordenssans, godt humør og som har evne til å arbeide selvstendig. Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale
Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Renate Tårnes.
Søknad med CV og attester/referanser sendes elektronisk på e-post til renate@auf.no.
Søknadsfrist: 28.01.
Tiltredelse: Etter avtale, men ønskelig med oppstart i løpet av kort tid.

Bli medlem i AUF