Ledig stilling som politisk rådgiver

Ledig stilling som politisk rådgiver.

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon med over 13 000 medlemmer. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og politiske rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo.
AUF har ledig en fast 100 % stilling som politisk rådgiver ved AUFs sentrale kontor.


AUFs rådgivere har ansvaret for AUFs politiske målområder, samt kontakt med bl.a. interesseorganisasjoner og Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Den ledige stillingen vil få ansvar for noen av våre prioriterte områder. Rådgiveren har ansvar for rådgivning i ulike saker, fungere som rådgiver og sekretær for en eller flere av sentralstyrets ressursgrupper og for oppfølging mot fylkeslagene i AUF. I tillegg vil rådgiveren få en sentral rolle i å forberede lokalvalget som kommer i 2019.

AUFs prioriterte saker finner du her.

Politiske rådgivere jobber også med organisasjon, og arbeidsoppgaver som ansvar for AUFs nettside, AUF på sosiale medier, arbeid med Frifondsmidler og arrangementer m.m. vil tillegges stillingen. Det er ønskelig at søkere oppgir i sin søknad hvilke organisatoriske oppgaver en har kompetanse på, og kan tenke seg å jobbe med. Vi vektlegger også kunnskap om digital kompetanse. Vi søker etter en medarbeider som er initiativrik, har god ordenssans, godt humør og som har evne til å arbeide selvstendig. Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Sindre Lysø.

Søknad med CV og attester/referanser sendes elektronisk på e-post til sindre@auf.no.

Søknadsfrist: 13.12.

Tiltredelse etter avtale.

 

Bli medlem i AUF