Fylkessekretær i Agder

Fylkessekretær i Agder.  

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon med 14 000 medlemmer. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og ansatte politiske rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo. Les mer på www.auf.no

AUF har ledig en fast stilling som fylkessekretær med tiltredelse snarest. Søknadsfrist 16. mars

Stillingsprosent etter avtale.

Stillingen er ved AUFs fylkeskontor i Arendal eller Kristiansand. Arbeidsoppgaver vil være tilknyttet drift av vårt nye fylkeslag AUF i Agder.

AUFs fylkessekretærer har det administrative og organisatoriske ansvaret på fylkeskontoret.

Hovedoppgavene er organisasjons- og informasjonsarbeid samt utadrettet virksomhet. Stillingen innebærer blant annet valgkamparbeid, administrasjon av kontoret, forberedelse av møter og kurs, oppfølging av lokallagene, rekruttering, informasjonsarbeid opp mot medlemmene, arbeid overfor Arbeiderpartiet, aksjoner, kampanjer, foredragsvirksomhet med mer.

Vi søker etter en medarbeider som er initiativrik, serviceinnstilt, som har god ordenssans, gode samarbeidsevner, og godt humør og som har evne til å arbeide selvstendig.

Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Renate Tårnes på e-post renate@auf.no.

Søknad med CV og attester/referanser sendes elektronisk på e-post til renate@auf.no.

Søknadsfrist: 16. mars

Bli medlem i AUF