Spennende høst for ungdomskandidatene

De heldige ungdomskandidatene i Vest-Agder går nå en spennende høst i møte. Etter en fantastisk valgkamp, tok kandidatene seg en velfortjent pause. Nå er de klare for nye utfordringer som folkevalgte.

I Flekkefjord, Farsund, Mandal, Marnardal, Vennesla og Kristiansand skal nå AUF-kandidatene snart møte på første kommune/bystyremøte. Noen har en periode bak seg, for andre et det noe helt nytt som går dem i vente. Det som er sikkert er at AUFerne er klare for 4 år med innsats for sin kommune. Helsesøster til stede hver dag, læreplasser til alle og et bedre og billigere kollektivtilbud er noen av sakene ungdomskandidatene nå skal løfte inn i kommune og bystyrer her i Vest-Agder.

På fylkestinget er også ungdommen godt representert fra Arbeiderpartiet. Kai Steffen Østensen, Janne Karin Nesheim og Fredrik Jensen er klare for å tale ungdommens sak. Her står læreplasser og kollektivtransport også høyt på Ungdomskandidater i Vest-Agderagendaen. Med såpass god ungdomsrepresentasjon i gruppen vil ungdom i Vest-Agder ha en klar stemme inn på fylkestinget.

Innsatsen i valgkampen nyttet, vi vant skolevalget og vi ble størst i Vest-Agder. Nå er det nye utfordringer som står på agendaen for AUFs ungdomskandidater. Ungdom trenger en stemme inn i poltikken, det er AUFs representanter en garanti for.

 

Bli medlem i AUF