Sommerleir på Utøya

Bli med AUF i Nordland på sommerleir og få tidenes sommerferie.

unnamed

Tema for årets sommerleir er internasjonal solidaritet. På leiren skal ulike generasjoner møtes for å diskutere seg frem til hvordan vi i fellesskap skal skape en rettferdig og solidarisk verden for de som kommer etter oss. AUF i Nordland har valgt å ha ekstra fokus på miljøflyktninger under årets sommerleir.

Det kommer flere spennende personer som leder Mani (les hans brev til AUF her ), Aayat Alqormozi – vinneren av studentenes fredspris, Jonas og vi håper å møte mannsterke fra Nordland.

Gro Harlem Brundtland var Norges første kvinnelige statsminister, hun har vært miljøvernminister og generaldirektør for Verdens helseorganisasjon, og er i dag nestleder i organisasjonen The Elders som ledes av Kofi Annan. Gro Harlem Brundtland tar turen til årets sommerleir for å holde innledning i bakken og nok en gang oppleve leirlivet på Utøya, gjør du?

Nordlandsdelegasjonen vil koordinere reisene til deltakerne våre slik at vi reiser sammen fra gardermoen til Utøya en gang mellom kl. 10.00 og ca kl. 14.00.

Kontaktperson for Nordland er Emelie Johansen som kan nås på tlf: 96519058.

Meld deg på her.

Bli medlem i AUF