Mani Hussaini

Født
25. oktober 1987
Hjemsted
Jessheim, Akershus
Medlem siden
2006

Jeg engasjerer meg politisk fordi jeg tror at alt som er menneskeskapt kan mennesker forandre på. Som klimaendringene, sosiale forskjeller, urettferdighet og krig.

Utfordringene verden står ovenfor løses best i fellesskap. Vi løser klimakrisen gjennom store og små mål, hjemme i Norge og internasjonalt. Vi utjevner sosial forskjeller gjennom et sterkt fellesskap, gratis utdanning og et trygt og rettferdig sikkerhetsnett. Og vi får slutt på krig og undertrykkelse gjennom å aldri kompromisse på rettferdighet og medmenneskelighet.

«Politikk handler om deg, din framtid og dine muligheter.»

Da jeg og mine foreldre kom hit for 15 år siden fikk jeg se og oppleve hvordan et sterkt fellesskap gir muligheter, gjennom gratis utdanning og helse. Den norske modellen og måten vi organiserer samfunnet på er nøkkelen til å løse utfordringene vi står ovenfor i dag og i morgen.

Jeg er stolt av å lede en organisasjon som setter dagsorden, som forandrer Arbeiderpartiet, Norge og verden. Vi har ambisjoner om å skape et fritt og rettferdig samfunn. Bli med på jobben du også.

Bli medlem i AUF